Ik heb het luxe kraampakket van Dalalou besteld. Benieuwd wat erin zit? Lees dan verder!

Jaaa, wat is dit een fijn kraampakket! Ik heb besloten mezelf te verwennen, dus ik ben voor de luxe variant gegaan. Hierin zitten wat leuke extraatjes voor de moeder en ja, dat had ik mezelf gegund! Check ‘m hier.

Of je nu een regulier kraampakket kiest of een natuurlijke van Dalalou, in beiden zit alles wat je kraamverzorgster en verloskundige nodig hebben. Maak je dus geen zorgen over de inhoud, je hebt alles wat je nodig hebt met een natuurlijk kraampakket.

Ik heb voor de komende bevalling ook voor natuurlijke kraamzorg, weet dat dit bestaat, maar dat elke kraamverzorgster ook overweg kan met dit natuurlijke kraampakket.

Ik probeer zelf zoveel mogelijk chemische stoffen te vermijden. Bleekmiddel is helaas vaak te vinden in maandverband en in dit kraampakket is alles biologisch en natuurlijk, daar voel ik me goed bij. Ik wil zoveel mogelijk mijn lichaam helpen helen na de bevalling en niet belasten met chemische stoffen en deze producten ondersteunen me hierbij.

Bovendien vind ik het zo leuk uitpakken! Er zitten cadeautjes bij als een wollen mutsje voor de baby en het is duurzaam verpakt, dus zonder plastic en overtollige spullen.

De reden dat ik voor een natuurlijk kraampakket heb gekozen, is ten eerste omdat ik dit voor Siem ook had gedaan en dat beviel super goed! De kamille gebruikte ik in een schenkkan om te spoelen als ik naar de wc ging (dat werkte verzachtend) en met de kamille-olie en het wolvlies heb ik voor Siem een buikcompres gemaakt toen hij last van darmkrampjes had. Ik vond het ingewikkeld klinken maar, don’t worry, vind hier hoe het moet:

Alles zit in je pakket!

Duurzaam:
Het pakket is duurzaam omdat je van niets teveel hebt, maar gewoon genoeg! Je gebruikt eigenlijk alles en hoeft niets weg te gooien.

De matrasbeschermer is bijvoorbeeld biologisch afbreekbaar.

Ohja die charmante netbroekjes kun je wel tot 10x wassen, i.p.v. weggooien na gebruik.

Dalalou natuurlijk kraampakket
Review kraampakket