Gedoe... of valt het mee?

Ik vond het eigenlijk een beetje een gedoe, die wasbare luiers. Had ik maar eerder geweten dat het zo simpel kan zijn! Ik wilde het graag, dus ik heb doorgezet, maar ik dacht wel eens, hoe kun je dit nou heel makkelijk maken voor ouders? Ik had van alles besteld, want het leek me handig om alles uit te testen. Leek. Toen ik was bevallen keek die doos vol wasbare luiers in de hoek van de kamer me aan. De kraamverzorgster hielp mij enorm! Uiteindelijk heb ik nog meer luiers geprobeerd bij mijn zoontje en heb ik voor jou een selectie gemaakt van de makkelijkste luiers! We zijn allemaal al druk genoeg!

Ik spreek veel ouders die wel begonnen zijn, maar door de bomen het bos niet meer zagen, omdat er zoveel soorten en maten zijn! In je zwangerschap en kraamtijd wil je ontzorgd worden, er komen al zoveel regeldingen op je af. Ik heb daarom besloten om zo veel mogelijk mensen de voordelen van de wasbare luier te laten inzien en ze te helpen bij de zoektocht. Ik verkoop merken waar ik achtersta. Ze zijn écht simpeler dan simpel, maar toch krijg je van mij de uitleg. Geloof me, ik heb zoveel uitgetest! De hele woonkamer lag vol met verschillende systemen, maten en merken.

Wat feitjes over mij

Ik ben moeder van een heel lief zoontje uit september '22

Ik heb de opvang waar Siem zit, enthousiast gemaakt over wasbare luiers. Steeds meer ouders nemen nu wasbare luiers mee naar de opvang.

Ik probeer elke dag een moment te nemen om te mediteren, eerlijk, het lukt niet vaak.

Ik werk 3 dagen per week als Gezinscoach

Ik ben gek op varkentjes en had vroeger mijn eigen varken in de tuin!

Kennismaken?

In een 30 minuten adviesgesprek van €50, leer ik je heel graag kennen en stuur ik je een advies op over welke en hoeveel luiers je nodig hebt. Jij kiest uit de mooie prints. Je hebt een pakket dat volledig aansluit bij jouw eigen situatie. Ze passen, ze zijn makkelijk in gebruik en je kunt mij altijd benaderen voor vragen!
Bij het adviesgesprek van €50 ontvang je een wasbare luier thuis.